Inbraakbeveiliging magazijnen

Bescherm je winst en bescherm je zaak. Investeer in inbraakbeveiliging voor je magazijn alvorens het te laat is.

Camerabewaking magazijn

Toegegeven, het is geen aangename gedachte je werknemers van diefstal of interne fraude te verdenken. Helaas, de realiteit liegt niet. De financiële crisis ondermijnt de welvaart en wakkert diefstal op het werk aan. Je kan dus extra verliezen veroorzaakt door malafide personeelsleden missen als kiespijn. Vooral kleinere KMO’s lopen gevaar. Camerabewaking kan hierbij een goede oplossing zijn.

Vaak staan panden en loodsen op bedrijventerreinen waarbij er weinig sociale controle is, ‘s nachts en in het weekend is het er rustig maar dat is natuurlijk de perfecte tijd voor criminelen om toe te slaan. Met camerabewaking kunt u eenvoudig op afstand een oogje in de gaten houden.

Alarmsysteem magazijn

Combineer camerabewaking in je magazijn met een alarmsysteem zodat zodra deze alarm slaat u of de meldkamer met de bewakingsbeelden direct een melding kan maken bij de politie van een inbraak of vandalisme.

Twijfel niet langer en ruil je vermoedens in voor harde bewijzen. Een kleine investering in camerabewaking kan je veel geld besparen. Bovendien kan je van 120% investeringsaftrek genieten!